Pomoći ćemo Vam da preneste svoju poruku

Fotografija

Volim fotografiju! Moja strast je da uhvatim trenutak ili ljude na takav način da ćete biti zadivljeni krajnjim rezultatom! Volim svetlost, kvalitet i moje fotografije su sveže, lagane i pune boje. Volim da radim zajedno sa ljudima, zabavljam se, pričam, smejem se,opuštam ih i to je vreme kada se događaju najbolje fotografije.

Web dizajn

Da li je važno da se vidite na internetu. Naravno da jeste! Možete imati sjajan posao, ali Vas ljudi ne vide i ne pronalaze, šta Vam to donosi? Mi vodimo računa o Vašoj internet prezentaciji i održavamo Vašu internet stranicu.

 

Neki od klijenata sa kojima sam sarađivao

office-932926_1920

O meni

Putovanje je moja strast, kad god imam vremena, volim da odem negde, upoznam nove ljude, različite kulture i probam različite kuhinje. Radeći u zemlji i inostranstvu, u Africi i na prekookeanskim kruzerima kao fotograf i foto lab tehničar, imao sam tu privilegiju da posetim mnogo različitih zemalja, zabelezim lepe fotografije, upoznam nove ljude, različite kulture i probam različitu hranu.
Ali ima ih još mnogo na mojoj listi. I mislim da mi nikada neće biti dosta putovanja.

Uspeo sam da spojim moje dve velike ljubavi putovanje i fotografiju. Volim da radim zajedno sa ljudima, zabavljam se, pričam, smejem se,
opuštam ih i to je vreme kada se događaju najbolje fotografije.
Venčanja su prilike koje vrve od emocija i to je jedan od razloga zašto ih volim. Takođe volim da fotografisem decu. Trudim se da na fotografiji zabeležite magiju detinjstva. Fotografije dece, dok su mala i dok rastu, su najvrednije jer tada vreme najbrže prolazi. Ali ono što najviše volim je samo biti sa porodicom, prijateljima, popiti pivo, razgovarati i zabaviti se. Ti mali trenuci su ono što život zapravo znači!